Mikko Savelius

Kaikki blogit puheenaiheesta Espoo

Valokuvanäyttely Villa Elfvikissä

 

 

 

Villa Elfik on suosittu ulkoilu- ja monitoimipaikka paikka Espoossa, Laajalahden rannalla. Sen toimenkuvaan kuuluu myös luontoaiheisten teosten vaihtuvat näyttelyt.

Oma valokuvanäyttelyni Villa Elfvikin näyttelytiloissa on 19.10. - 8.12.2016,  klo 9 - 15.
Talon Kahvila Satakieli on avoinna sunnuntaisin.

 

Tervetuloa

 

Linkeistä löytyy lisätietoja näyttelystä sekä Luontotalo Villa Elfvikistä.


http://www.espoo.fi/fi-FI

Yhden miehen yhdistynyt Espoo

Espoossa yritetään taas. Makkaramiljonääri Jussi Salonoja kyllästyi omaan hiljaiseloonsa ja päätti aktivoida pikku harrastuksensa, espoolaisen urheiluseuran pyörittämisen. Tällä kertaa piti perustaa ihan uusi seura. Edelliset yritykset kun olivat kaikki ajautuneet konkursseihin tai vähintäänkin tilanteisiin, joista niiden pelastaminen olisi maksanut jopa Salonojalle liikaa. Varsinkin kun kysymyksessä on vain harrastus.

Espoolaiselle rouvalle

Olin tänään espoolaisessa kauppakeskuksessa ja erässä kahvilassa katseeni kohtasi rouvan lempeään katseen. Tuntui siltä kuin maailman rauha olisi pysähtynyt hänen silmiin.

Ehkä se, että lapset ja minä aurinkoisena päivänä olimme ostamassa jäätelöä ja rouva seurasi tarkasti lasten tilauksia tai se, että hymyilimme hänelle, mutta tuo rouva hymyili meille rollaattorin takana yhtä lempeästi kuin hän katsoi meitä.

Espoon Blues

En suostu uskomaan, että Espoo on täynnä urheilupäättäjiä, jotka eivät osaa hommiaan. En vaan usko, vaikka jalkapallossa ja koripallossa Honka on hävinnyt pääsarjoista taloudellisista syistä, ja nyt samalla tiellä näyttäisi olevan SM liigan Blues. En ota kantaa jalka- tai koripallon tapahtumien taustoihin, mutta jääkiekosta tiedän jotakin. Ja Buesista. Joten sen kimppuun siis. Espoon jääkiekko on junioritasolla järjestetty erinomaisen mallikelpoisesti. Eri kaupunginosissa on joukkueet, jotka pelaavat käytännössä "omassa hallissaan" oman tason mukaan määräytyvissä sarjoissaan.

Julkaise syötteitä